Helaas zijn ook wij door de nieuwe voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus getroffen. Daarom is ons lunchroomgedeelte tot in ieder geval 6 april gesloten.

Goed nieuws!

Maar er is ook goed nieuws! Gelukkig mogen we jullie nog steeds verwelkomen in onze snackbar voor afhaal. En dat is niet het enige. Ook gaan wij vanaf dinsdag 17 maart a.s. bezorgen bij bedrijven en particulieren. Je favoriete broodjes, snacks en patat kun je vanaf dat moment ook lekker thuis of (als je niet thuiswerkt) op de zaak nuttigen.

Voorwaarden:

  • We bezorgen alleen in Purmerend en Kwadijk
  • Minimum bestelbedrag: € 10,-
  • Bezorgkosten € 2,50 (gratis vanaf een bestelling van € 20,- of meer)
  • Betaling met een tikkie voorafgaand aan de bezorging (geen cash!)

Belangrijk

Bestellingen kun je telefonisch plaatsen via: 0299 – 423756. Vergeet je 06-nummer niet af te geven voor de betaling!

Voorlopig zijn wij van maandag t/m zaterdag geopend van 11.30 – 14.30 uur. Bij grote bestellingen kunnen we uiteraard afwijken van deze openingstijden. Mocht er behoefte zijn aan ruimere openingstijden, dan kunnen we dit eventueel aanpassen.

Kom je eten bij ons afhalen? Dan vragen we je om alleen met pin te betalen.

Wij werken uiteraard volgens de van het RIVM opgestelde richtlijnen, bovenop de al gestelde richtlijnen. Daarnaast nemen wij ook extra maatregelen. Helaas zijn ouderen boven de 65 jaar niet welkom tot in ieder geval 6 april. Ook verzoeken wij jullie vriendelijk om gepaste afstand van elkaar te houden, minimaal 1,5 meter. Is het lekker weer? Wacht dan buiten tot de bestelling klaar is. Neem de afhaalmaaltijd vervolgens mee naar huis of werk en eet deze daar op.

Tot snel!

We zien er naar uit om jullie te ontvangen! Blijf gezond en geniet van een lekkere maaltijd van de IJsendijker!

Met gastvrije groet,
Team de IJsendijker